• Home
  • Professioneel geluid- en lichtapparatuur te Herenthout (België)

Professioneel geluid- en lichtapparatuur te Herenthout (België)

Overview

In de kavellijst vind je alle kavels en plaats je eenvoudig een bod. Heb je nog geen gratis account? Registreer je dan here. Mocht je nog vragen hebben, dan staat onze klantenservice elke dag voor je klaar.

Wij raden je aan de toelichting onderaan deze pagina door te nemen.

Auction details

Start of auction Friday 03 November 2017 to 17:00 hour
Closing time Tuesday 14 November 2017 to 19:00 hour
Viewing day (s) Friday 03 November 2017 from 13:00 hour to 16:00 hour
(Plan the route)
Wij adviseren je van de kijkdag gebruik te maken.

Pick up day (s) Location : Moerbroek 25 , 2270 Herenthout, Belgium (Plan the route)


Thursday 23 November 2017 from 09:00 hour to 16:00 hour
Betaal eenvoudig met iDeal via uw BVA account. Het is ook mogelijk om via bankoverschrijving en PIN/bancontact te betalen. Het is niet mogelijk om contant te betalen.

Wanneer je de kavel in ontvangst neemt vragen wij je te tekenen voor een goede ontvangst. Daarmee geef je aan dat je de kavel juist en compleet hebt ontvangen. Controleer bij ontvangst dan ook altijd je kavel, ook als deze in een verpakking zit.

Mocht je zelf niet kunnen, dan mag iemand anders de kavel namens jou ophalen (op vertoon van de factuur) of regel here alvast een transporteur.

Additional details

If a bid is made during the last five minutes before the auction for a lot ends, the opening hours will be extended by five minutes.

If a lot hasn't received a single bid in the final minute of the predetermined auction closing time, the lot will remain open until the closing of the final lot in the auction.

Retourneren?
Dit betreft een openbare veiling waardoor de kavels in deze veiling not op basis van het wettelijk herroepingsrecht geretourneerd kunnen worden. Voor meer informatie zie Contact and questions.

Naast online bieden is het mogelijk de sluiting van de veiling bij te wonen en ten overstaan van de veilingmeester in de veilingzaal biedingen uit te brengen. De sluiting van de openbare veiling vindt plaats op de Moerbroek 25, 2270 Herenthout. Je kunt je vooraf per e-mail aanmelden via veilingmeester@bva-auctions.com. Dit kan tot uiterlijk 15.00 uur op de dag van sluiting.

Veilig en betrouwbaar
Toezichthouder veilingen in Nederland: notaris mr. Th.A. Ritsema of zijn waarnemer, verbonden aan Nysingh advocaten – notarissen N.V. te Zwolle.
Toezichthouder veilingen in België: Gerechtsdeurwaarder Frank Spruyt te Brussel.